Loading af reformer 18/19

Haldor topsøe Projekt – PowerpointLoading af reformer

 

Ting vi skulle forholde os til

  • Ensartet
  • Tæt identitet
  • Ingen knust kat
  • Høj hastighed
  • Pålidelig – robust.
  • Nem at bruge

Omkostningseffektiv

 

 

Starts ide

 

Vi startede med at brainstorme nogle ide og efter en halv times tid kom vi frem til en ide. Ideen gik ud på at man kunne bruge et mindre rør til at sænke katalysatorerne ned i det store rør og den første rør skulle være 10,5 m lang så man kunne droppe katalysatorerne fra en afstand på 1,5 m. så havde vi en lille forestilling om hvordan det kunne være men ideen skulle udvikles før den kunne bliv til noget officielt vi skulle starte med at tænk over hvad der skulle være på bunden af det mindre rør og der tænkt vi på at sætte en modhager som er lavet af fx gummi eller noget lignende Modhagerne vil sænke farten på katalysatorerne når de rammer og de vil lande sikkert på bunden

 

                                                                                                                    

Ide nr. 2

Ide nr. 2 hanlede om at vi kunne sætte en spiral ned i et mindre rør og sænke det ned i det større rør så katalysatorerne kunne rulle ned af spiralen og det vil sænke farten og sørge for at katalysatoren lander sikkert en af problemerne var at vi skulle finde en måde at få den spiral op af røret efter loading af katalyserer  fordi den spiral ville være for stor til at bare hiv ud af røret så vi blev nød til at finde på en anden ide til at få den spial ud af røret og vi tænkt på noget i retning af at kunne lave en dims der kunne binde to spiraler sammen så når man var færdig med loade kunne man bare klik den spiral i to dele og hiv den op af røret da vi havde en ide til hvordan vi kunne få spiralen op af røret skulle vi finde på en måde eller en slagels form der ville binde de to spiraler sammen og noget der kan nemt skille de to spiraler ad og bind dem sammen hurtigt nemt og på en simple måde. da vi skulle i gang med at udvikle ideen kom der et problem i vejen vores ide var at teste spiralen ved at lave produtrype gik vore 3D printer i stykker vi fandt på at lave spiralen ud af noget andet stof.

 

 

i sted  kom vi på en anden ide der gik ud på at binde en masse bomuld sammen ( man kan også brug andet end bomuld men bomuld var det eneste stof vi havde til rådighed)